Beeld

Naast schrijver ben ik ook schilder en tekenaar, op deze pagina vind je een overzicht van mijn werk. De schilderijen zijn te koop, klik op het schilderij naar keuze om te zien wat het formaat, het materiaal en de prijs is. Op de pagina verkocht kun je zien wat eerder is aangeschaft. Ik werk ook als illustrator, bijvoorbeeld voor Theaterkrant Magazine en Dichteren Leesten.

Collectie

De collectie bevat een groot aantal werken die zijn geschilderd op papier, karton of canvas. De formaten verschillen, elk werk is uniek. De collectie op deze pagina wordt regelmatig aangevuld en ververst, dus hou deze website in de gaten of volg me op Instagram om de laatste werken te zien.

Bij interesse, stuur me een bericht. Of kom een keer langs bij mijn atelier/ tuinhuis in Amsterdam-west.

Schilderij bestellen?

Don tuinWil je een schilderij of tekening bestellen? Neem dan contact met me op door een mail te sturen met het schilderij van je keuze.

Ik stuur je dan een betaalverzoek en maak een afspraak zodat je het kunstwerk op kan komen halen in Amsterdam Oud-West, versturen is uiteraard ook mogelijk, de verzendkosten zijn voor rekening van de ontvanger. De werken zijn niet ingelijst.

Expositie

Vanaf 25 maart 2023 is er een expositie zijn in Theater Bellevue in Amsterdam, waar een deel van mijn werken te zien zijn.

Meer informatie op de website van Bellevue.